אדלינה – מסעדה בגליל המערבי

למרגלות הרי הגליל, אל מול נופי הים התיכון, בבית אבן בקיבוץ כברי, ממוקמת אדלינה – מסעדה בגליל המערבי. אדלינה היא מסעדת שף ים-תיכונית עם נגיעות ספרדיות באווירת חופשה גלילית קלאסית.

בראשית ימיו שימש מבנה האבן הצופה אל נופי הגליל המערבי כבית התרבות של הקיבוץ. אדלינה גולדפלד, חברת הקיבוץ, אשר נהגה לערוך סדנאות בישול בקיבוץ, הכירה בעקבות הסדנאות את המסעדן אילן אופנהיימר. יחד הבינו כי קיים חוסר במבחר מסעדות בגליל המערבי, ובעיקר- במסעדות שף.

 

בהחלטה משותפת עם הקיבוץ והאהבה הגדולה שלהם לאוכל ואירוח, השניים החליטו להקים את המסעדה בבית התרבות הצופה אל נופי הגליל והים התיכון מראש הנקרה ועד למפרץ חיפה וכך, לפני כ-14 שנה הוקמה המסעדה אדלינה – מסעדה בגליל המערבי.

 

למסעדה עיצוב כפרי יוקרתי וחלל פנימי מרשים. במרכז המסעדה טאבון, עמודי אבן, קורות עץ, מרפסת עטורת גפן, עצי זית וגן תבלינים עשיר. בחלל המסעדה ישנו חדר פרטי, בו ניתן לערוך אירועים או מפגשים עסקיים אינטימיים עד כ-14 איש.

אנו במסעדת אדלינה מזמינים אתכם לחווית מטבח ים תיכוני עם נגיעות ספרדיות, תוך שימוש במיטב חומרי הגלם שבגליל, בארץ ובעולם.

בתפריט מנת טאפאס עשירה ומגוונת בצבעים וטעמים, בשרים איכותיים, דגי ים טריים, פירות ים, קינוחים מהקונדיטוריה שלנו ומבחר יינות ממיטב יקבי האזור.

אדלינה שמה לעצמה מטרה בהיותה מסעדה בגליל המערבי, לעזור ולקדם את תרבות האוכל והיין באזור, לכן אנו מקפידים להחזיק יינות מאזור הגליל בלבד וחומרי גלם מקומיים על מנת לקדם את אחד מהאזורים היפים בארץ ישראל.